Bazen zamana bırakmak gerekir

Editörün Seçtiği

Olayların gidişatını zamana bırakmak ben de dahil bir çok insanın sevmediği bir durum. Hayatta yapacağımız tüm işlerin kontrolünün...

5 Eyl 2015

Barış İçinde Yaşamak #1

Elbet mazlumların kazanacağı günler gelecektir.
Yeryüzünde barışın gerekleri bir türlü yerine gelmediği için her gün onlarca can gidiyor. Filistin'de, Suriye'de, Irak'ta, Türkiye'de acı var, ağlayış ve haykırış var. Evlat acısı var. Ana, baba, kardeş acısı var. Tarifsiz bir dram var, trajedi var. Geri getirilemeyecek canlar var.

Barış içinde yaşamak daha kolaydı oysaki. Günlerce, yıllarca üzerinde düşünüp, milyonlarca lira harcayarak silah, tank, askeri uçak ve helikopter üretmek, barış içinde yaşamaktan daha zor değil mi sizce de?


Önemli olan insanı yaşatmak halbuki. Öyle kuru kuru yaşatmak da değil. İnsanı, insanca yaşatmak. Açta açıkta, gözü yaşlı bir şekilde değil.

Dünya üzerinde dram var. Ve insanlar bundan kurtulmak istiyorlar. Tek çareleri acının olduğu coğrafyalardan kaçmak, yeni coğrafyalarda her şeye umutla bakabilecekleri günlere ulaşmak.

Zalimler için YAŞASIN CEHENNEM!
Ah be gül yüzlü çocuklar, geleceklerimiz, temiz yüreklilerimiz, canımızdan can... Anne elinden çıkmış ev yemeğinin mis gibi kokusuyla dolmuş bir evin, önünde çiçekleri olan bir penceresinden bakmalıydınız. Gökyüzüne, yıldızlara...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder